Contactgegevens

Postadres:
Speciale school voor basisonderwijs De Tandem
Postbus 2091
3200 CB Spijkenisse

Email:
infotandem@prokind-scholengroep.nl

Telefoon:
0181-636281

De school is gevestigd op:
Aidastraat 91
3208 PA Spijkenisse

De groepen

We werken met onderbouw-, middenbouw-en bovenbouwgroepen verdeeld in drie units. De
kinderen worden ingedeeld in de groepen volgens how to write an introduction paragraph deze criteria:

  • Op grond van de leeftijd
  • Het aantal jongens en meisjes
  • Eerlijke verdeling van de problemen en de talenten.

De groepsgrootte
De onderbouwgroepen kennen in principe een maximum van 14 kinderen. De middenbouw- en de bovenbouwgroepen kunnen in principe niet meer dan 16 kinderen bevatten. We gaan hierbij uit van maatwerk. In de ene groep is het maximum al bereikt bij 11 en bij de andere groep zouden er misschien wel meer dan 14 in kunnen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Want ook bij essay checker and corrector het indelen van de groepen kijken wij hoe de beste kwaliteit voor de kinderen geleverd bestreview pro kan worden.

Introductie
Het schooljaar starten wij met een kennismakingsweek. Allerlei activiteiten worden gedaan om ervoor te zorgen dat de kinderen elkaar leren kennen. Natuurlijk leren zij hun meester of juf ook goed kennen tijdens de kennismakingsweek. Dit alles om een veilige, goede leeromgeving voor de kinderen te maken.

Kwaliteit
We maken plannen en voeren die uit. We vragen ook aan de kinderen, de ouders en de leerkrachten wat zij van de situatie op de Tandem vinden. Ieder jaar wordt er een andere peiling gehouden. Die informatie gebruiken wij om nieuwe plannen te maken en er zo voor te zorgen dat onze school steeds beter wordt voor de kinderen en ouders. De leerkrachten worden om hun mening gevraagd, zodat er gewerkt kan worden aan betere werkomstandigheden binnen de Tandem. Daarnaast zullen wij geregeld andere ‘omstanders’ naar hun mening over ons vragen.