Contactgegevens

Postadres:
Speciale school voor basisonderwijs De Tandem
Postbus 2091
3200 CB Spijkenisse

Email:
infotandem@prokind-scholengroep.nl

Telefoon:
0181-636281

De school is gevestigd op:
Aidastraat 91
3208 PA Spijkenisse

Meester Frans / Juf Els

Onderaan deze pagina staan twee linkjes, waar de kinderen mee kunnen oefenen!!!!!!!!!  Daar staan nu ook aardrijkskunde linkjes.

 

 

 

Welkom op de groepspagina van BB 1

Meester Frans en juf Els geven de lessen in de groep. We vinden het belangrijk dat de kinderen in een veilige omgeving tot leren komen en er een goede sfeer zal ontstaan.

Tijdens de kennismakingsavond op 4 september aanstaande  geven we op school de gelegenheid om het reilen en zeilen in de groep te bespreken. Op dinsdag 24 oktober aanstaande zijn de besprekingen over het VPP/OPP. Naast de ouders zijn ook de kinderen hierbij aanwezig.  In februari 2018 en juli 2018 heeft u als ouders  de gelegenheid om de vorderingen van uw kind te bespreken.                                                                                       Op school worden vele gezamenlijke activiteiten georganiseerd, komen we regelmatig samen in de aula en gaan we ook naar theater “de Stoep” en “het Centrum voor de Kunsten” in het centrum van Spijkenisse.

Dit schooljaar zullen we in de bovenbouw meedoen aan de workshops techniek. We gaan een samenhang maken met de vakken tekenen en handvaardigheid. Tevens laten we de kinderen voor het eerst kennismaken met Engels.

Jasamin en Siem zijn voor het eerst op de Tandem. Quenten is sinds 25 september ook in onze groep. Van harte welkom in de Bovenbouw en veel plezier. We heten tevens Yoran, Alessandro, Yessin, Jessica, Kamal, Jesse, Anouk, Jordy, Fabian, Jaymie en Ezra van harte welkom

Wij hopen op deze manier een gezonde bijdrage te leveren aan het plezier voor uw kind om naar school te gaan.

Juf Els en meester Frans.

 

 

Ik begin maar met een paar tafelspelletjes. Die komen allemaal van de site Rekenweb. http://www.fisme.science.uu.nl/rekenweb/rekenmaar/leerlingen/index.php?sort=calc_ster&sortDirection=desc&typering=006&verschijning=00&schoolvak=&groep=04&viewkw=0&viewfm=0&finished=&project=&viewpr=&viewfi=&zoekstring=   Voor de rekengroep van Meester Frans en juffrouw Els is de volgende link erg belangrijk. Hier vinden de kinderen wat tafelspelletjes. http://www.fisme.science.uu.nl/rekenweb/rekenmaar/leerlingen/index.php?sort=calc_ster&sortDirection=desc&typering=006&verschijning=00&schoolvak=&groep=04&viewkw=0&viewfm=0&finished=&project=&viewpr=&viewfi=&zoekstring=   De aardrijkskundelinkjes: http://www.dadsproject.com/Provincierace/provincierace.php   http://www.kedg.nl/mont/provincies.html   http://www.topomania.net/mapinfo/Provincies%20van%20Nederland?destination=maps/netherlands%3Fpage%3D5   http://www.topomania.net/mapinfo/Provincies%20van%20Nederland%20en%20Hoofdsteden?destination=maps/netherlands%3Fpage%3D5